Hvad siger brugerne af Viiral?

Viiral er i efteråret 2018 lanceret i Danmark, men er blevet solgt i Norge siden 2017. Viiral anvendes af folk i alle aldre. Her kan du læse lidt af den positive feedback vi har fået fra brugerne.

 

Jeg har ikke været syg en eneste gang

”Jeg fik anbefalet Viiral af en af veninderne fra klubben. Vi talte om job, hverdagen og rejser – og specielt hvor meget jeg selv rejser med fly i mit arbejdsliv. Da jeg bagefter fandt ud af Viirals beskyttende effekt, tænkte jeg, at det var et forsøg værd – for jeg har virkelig ikke tid til at blive syg. Siden den gang, for 9-10 måneder siden, har jeg ikke været syg en eneste gang! Jeg kan anbefale Viiral på det kraftigste.”

Wenche Aarseth Kyam Ferreira, 50 år. Bor I Langevåg, arbejder for DHL EXPRESS som Key Account, og har kunder over hele landet.

 

Nu er han plagerne kvit

”I sine snart 5 år gamle liv, har Liander konstant været tilstoppet i næsen og generelt været meget syg. En operation medførte at han var langt mindre syg, men tætheden i næsen kom hurtigt tilbage. Da Liander begyndte med Viiral tog det knap to uger før vi mærkede en forskel, og nu er han plagerne kvit. Anbefales på det kraftigste.”

Marita Ytrebø, 32 år. Bor i Vartdal, mor til Liander (5 år).

 

Jeg har fået en helt ny næse

”Jeg har været plaget med rindende næse og akut næseblod i rigtig mange år. Lommetørklædet har været min faste følgesvend. Det har været socialt skæmmende og har reduceret lysten til at omgås andre socialt. Jeg følte bedring efter at have brugt Viiral i kun én måned – og efter fire måneder havde jeg fået en helt ny næse! Viiral har ændre min livskvalitet på dette område, og jeg kan virkelig anbefale Viiral til alle ældre med samme udfordring.”

Per Longva fra Sykkylven, 84 år.


Content