Erhverv

SKAB EN SUNDERE ARBEJDSPLADS

De ansatte er de vigtigste ressourcer for en virksomhed. Omkostninger grundet korttidssygefravær er en stor udfordring for de fleste virksomheder. Dette arbejder vi på at reducere!

Kom igang
Forkølelse og virussmitte blandt ansatte og deres børn er blandt de mest almindelige årsager til korttidssygefravær. Hos Bropharma arbejder vi på at reducere smitte ved forkølelsesvirus, der forekommer særligt i perioder af året med meget virussmitte, i større folkemængder og på rejser.

Skab en arbejdsplads med mindre sygefravær
Mindre korttidssygefravær – De ansatte føler sig værdsat – En mere rask arbejdsplads.

Forkølelse er en hyppig årsag til højt sygefravær.
En uges sygefravær koster i gennemsnit 15.000 kroner. Virksomheden kan altså spare meget på at aktivt at forebygge forkølelse hos de ansatte (kilde: Sintef, Adresseavisen m.fl.) Halvsyge medarbejdere udgør også en risiko for spredning af virus, udover at det koster virksomheden meget på grund af en mindre effektiv arbejdsstyrke.

Sådan kommer din virksomhed i gang.
Tag kontakt med os for et uforpligtende tilbud på en aftale, der passer nøjagtigt til jeres behov.

Kontaktperson for virksomhedsaftaler:

Maj-Britt Hjort Fielden: 28 11 88 28

Viiral næsespray er et naturligt norsk produkt, der danner en beskyttende barriere mod forkølelsesvirus på simhinderne i næsen. Næsesprayen renser næsen, tilfører fugtighed og beskytter slimhinderne mod virus, så risikoen for at blive forkølet reduceres.

Læs mere om produktet egenskaber

Kontakt vores erhvervsafdeling

Ønsker du større mængder af vores produkter eller har du erhvervsrelaterede spørgsmål? 

Så skriv til os her.