SME virksomheder

Bropharma skaber en sikker arbejdsplads

Sidder du ved skrivebord med et tastatur eller en tablet og læser dette? De indeholder, med stor sandsynlighed, op til 400 gange flere bakterier end et gennemsnitligt toiletsæde (NBC News).

Hos Bropharma ved vi, at de ansatte er de vigtigste ressourcer for en virksomhed. Omkostninger grundet korttidssygefravær er en stor udfordring for de fleste virksomheder. Dette arbejder vi på at reducere!

Specielt i denne tid med COVID-19, der hærger på verdensplan, er hygiejne på arbejdspladsen vigtigere end nogensinde. Vi vil gerne slå et slag for de små og mellemstore virksomheder, private og offentlige, der kæmper med at holde forretningen åben, tilgængelig og tryg. 

Vores produkter er godkendte og effekterne er dokumenterede – også mod coronavirus. Zoono All- Purpose Desinfektionsspray er velegnet til alle typer overflader som f.eks. dørhåndtag, bordplader, skriveborde, tastaturer, gelændere, stikkontakter og andre kontaktflader.

Hvis I ønsker at høre mere om, hvilke produkter der vil være velegnede til jeres virksomhed eller at bestille i større mængder end muligt via online bestilling på hjemmesiden, så kontakt os på siden her:

Beskyt dine medarbejdere og kunder

Vi arbejder for at hjælpe alle typer arbejdspladser til en mere tryg og sikker hverdag. Coronapandemien betyder også at mange butikker, virksomheder og institutioner skal bruge lang tid på rengøring og afspritning og er nødt til at gentage processerne mange gange dagligt.

Med Zoono kan I beskytte medarbejdere, kunder og brugere nemmere pga. Zoono’s langtidseffekt.

Vi foreslår:

Zoono er videnskabeligt testet og dokumenteret mod sygdomsfremkaldende bakterier og vira – herunder også coronavirus

Hvad kan Zoono tilbyde din virksomhed

Zoono er en antimikrobiel teknologi, der tilbyder desinfektionsmuligheder til erhverv og privat. Zoono er udviklet, testet og dokumenteret ift. en lang række patogener (sygdomsfremkaldende bakterier og vira) – inklusiv Coronavirus.

Det helt unikke ved Zoono er produkternes langtidsholdbare virkning. Zoonos overfladebehandling virker aktivt i op til 30 dage på f.eks. dørhåndtage, bordplader, stikkontakter og tastaturer mm og Zoono Body Hånddesinfektion virker på huden i op til 24 timer. 

Produkter fra Zoono giver tryghed på arbejdspladsen

Zoono udvikler flere forskellige produkter, der skal bekæmpe bakterier og sygdom.

Med Zoono Body Hånddesinfektion er medarbejderne beskyttet med kun én enkelt påføring dagligt. Hånddesinfektion virker i op til 24 timer og er fortsat effektiv efter aktivitet og håndvaske. Supplér med Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray på vigtige kontaktpunkter som fx. stikkontakter, dørhåndtag, bordplader, badeværelser mm. Sprayen er effektiv i op til 30 dage og beskytter fortsat på trods af rengøring, aftørring og aktivt brug.

Det er nemt, sikkert og trygt for med medarbejderne og arbejdspladsen – Zoonos produkter er nemlig hård mod bakterier, men ganske mild og skånsom for mennesker og miljøet.

Zoono Body Hånddesinfektion

  • Er ultraskånsom mod huden og dermatologisk testet
  • Dræber 99,99 % af bakterier og vira – også coronavirus
  • Er videnskabeligt testet og dokumenteret
  • Indeholder ikke alkohol eller skadelig kemi
  • Kan trygt anvendes af alle aldersgrupper

Anvendelse

Vask dine hænder grundigt, som du plejer. Tør hænderne grundigt, da Zoono binder bedst til huden, når den er tør. Pump 1-2 gange skum i hænderne og fordel grundigt alle steder. Lad hænderne tørre. Nu er dine hænder beskyttet i op til 24 timer. Du kan sagtens løbende vaske hænder og være aktiv. Zoono forbliver beskyttende på hænder grundet coating-teknologien, Zoono’s  Z-71 Microbe Shield.

Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray

Anvendes efter rengøring til at sikre beskyttelse mod sygdomsfremkaldende bakterier og vira. Anvendes på kontaktflader, hvor bakterier og vira kan være tilstede i længere tid. Brug det fx. til bordplader, køkkener, døre, dørhåndtag, gelændere mv.

  • Beskytter mod 99,99 % af alle bakterier og vira i op til 30 dage
  • Virker også mod coronavirus
  • Danner et antimikrobielt lag, der fastgør sig til overfladen
  • Indeholder ikke skadelige kemikalier eller alkohol
  • Kan anvendes i nærheden af mad

Vaskes ikke af ved daglig rengøring eller brug

Anvendelse

Rengør som du plejer. Sørg for at overfladerne, du vil beskytte med Zoono er tørre, da Zoono binder sig bedst til tørre overflader. Spray Zoono på de ønskede overflader eller påfør Zoono på en mikrofiberklud og påfør produktet på de ønskede overflader. Lad det tørre. Overfladerne er nu beskyttet mod sygdomsfremkaldende bakterier og vira i op til 30 dage.

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder

Udfyld kontaktformularen og vi vender retur hurtigst muligt