SME virksomheder

Bropharma skaber en sikker arbejdsplads

Sidder du ved skrivebord med et tastatur eller en tablet og læser dette? De indeholder, med stor sandsynlighed, op til 400 gange flere bakterier end et gennemsnitligt toiletsæde (NBC News).

Hos Bropharma ved vi, at de ansatte er de vigtigste ressourcer for en virksomhed. Omkostninger grundet korttidssygefravær er en stor udfordring for de fleste virksomheder. Dette arbejder vi på at reducere!

Specielt i denne tid med COVID-19, der hærger på verdensplan, er hygiejne på arbejdspladsen vigtigere end nogensinde. Vi vil gerne slå et slag for de små og mellemstore virksomheder, private og offentlige, der kæmper med at holde forretningen åben, tilgængelig og tryg. 

Vores produkter meget effektive og dokumenterede – også mod coronavirus. Zoono Mikrobe Overfladebeskyttelse er velegnet til alle typer overflader som f.eks. dørhåndtag, bordplader, skriveborde, tastaturer, gelændere, stikkontakter og andre kontaktflader.

Hvis I ønsker at høre mere om, hvilke produkter der vil være velegnede til jeres virksomhed eller at bestille i større mængder end muligt via online bestilling på hjemmesiden, så kontakt os på siden her:

Beskyt dine medarbejdere og kunder

Vi arbejder for at hjælpe alle typer arbejdspladser til en mere tryg og sikker hverdag. Coronapandemien betyder også at mange butikker, virksomheder og institutioner skal bruge lang tid på rengøring og afspritning og er nødt til at gentage processerne mange gange dagligt.

Med Zoono kan I beskytte medarbejdere, kunder og brugere hurtigere og nemmere pga. Zoono’s gode effekt.

Vi foreslår:

Zoono er videnskabeligt testet og dokumenteret mod sygdomsfremkaldende bakterier og kappebærende vira – herunder også coronavirus

Hvad kan Zoono tilbyde din virksomhed?

Zoono er en antimikrobiel teknologi, der tilbyder desinfektionsmuligheder til erhverv og privat. Zoono er udviklet, testet og dokumenteret ift. en lang række patogener (sygdomsfremkaldende bakterier og vira) – inklusiv Coronavirus.

Det helt unikke ved Zoono er produkternes aktive virkning. Zoonos overfladebehandling virker effektivt på f.eks. dørhåndtag, bordplader, stikkontakter og tastaturer mm og Zoono Hånddesinfektion virker effektivt på huden. 

Produkter fra Zoono giver tryghed på arbejdspladsen

Zoono udvikler flere forskellige produkter, der skal bekæmpe bakterier og sygdom.

Med Zoono Hånddesinfektion er medarbejderne aktivt beskyttet.  Supplér med Zoono Mikrobe Overflade Beskyttelse på vigtige kontaktpunkter som fx. stikkontakter, dørhåndtag, bordplader, badeværelser mm. Sprayen er effektiv og nem at anvende.

Det er nemt, sikkert og trygt for med medarbejderne og arbejdspladsen – Zoonos produkter er nemlig hård mod bakterier, men ganske mild og skånsom for mennesker og miljøet.

Zoono Body Hånddesinfektion

  • Er ultraskånsom mod huden og dermatologisk testet
  • Dræber sygdomsfremkaldende bakterier og kappebærende vira – også coronavirus
  • Er videnskabeligt testet og dokumenteret
  • Kan trygt anvendes af alle aldersgrupper

Anvendelse

Vask dine hænder grundigt, som du plejer. Tør hænderne grundigt, da Zoono binder bedst til huden, når den er tør. Pump 1-2 gange skum i hænderne og fordel det grundigt. Lad hænderne tørre. Nu er dine hænder aktivt beskyttet. Zoono beskytter dine hænder effektivt grundet Zoono’s unikke coating-teknologi.

Zoono Mikrobe Overflade Beskyttelse

Anvendes efter rengøring til at sikre beskyttelse mod sygdomsfremkaldende bakterier og kappebærende vira. Anvendes på kontaktflader, hvor bakterier og vira kan være tilstede i længere tid. Brug det fx. til bordplader, køkkener, døre, dørhåndtag, gelændere mv.

  • Beskytter aktivt mod bakterier og kappebærende vira 
  • Virker også mod coronavirus
  • Danner et antimikrobielt lag, der fastgør sig til overfladen
  • Kan anvendes i nærheden af mad

Anvendelse

Rengør som du plejer. Sørg for at overfladerne, du vil beskytte med Zoono er tørre, da Zoono binder sig bedst til tørre overflader. Spray Zoono på de ønskede overflader. Lad det tørre. Overfladerne er nu aktivt beskyttet mod sygdomsfremkaldende bakterier og kappebærende vira (som Covid-19).

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder

Udfyld kontaktformularen og vi vender retur hurtigst muligt