Desinfektionsservice

Vi desinficerer dine lokaler

Desinfektionsservice til butikker og forretninger

Har du brug for hjælp til desinficering og bakteriehåndtering i din butik eller virksomhed? Vi rykker ud og hjælper dig med at desinficere overflader og objekter, så hygiejnen er i top og kunder og medarbejder føler sig trygge. 

Desinficering af din butik

Bakterie- og virushåndtering i butikker og virksomheder

Vores desinfektionsservice er ikke forbeholdt specifikke steder i landet. Hvis du er interesseret i en grundig specialrengøring, finder vi en løsning, der passer bedst til dig. Vi stiller op med effektive desinfektionsmidler og giver dine områder en professionel desinficering. Kontakt os og hør mere.

Desinficering supplerer den daglige rengøring

Vores desinfektionsservice gælder alle virksomheder og forretninger, der har brug for ekstra smittehåndtering – specielt steder hvor mennesker mødes og bliver i længere tid af gangen. Det kan være institutioner, kontorer, træningslokaler, frisører, tatovører og diverse butikker.

Lad os tage hånd om dine lokaler og være supplement til den daglige rengøring. Vi kan desinficerer på fast, månedlig basis eller som engangsdesinfektion, når det passer dig.

Priser fra

550 kr.

Bestil nu for priser fra 550 kr. og oplev en ny form for bakteriehåndtering på job. Vi giver dig et godt tilbud, uanset hvor i landet du befinder dig.

Spørgsmål og svar til vores desinfektionsservice

Ødelægger vores desinfektionsmidler noget?
Vores desinfektionsmidler ødelægger hverken stof, IT-udstyr, papirarbejde eller andre ting, der ligger fremme i hverdagen. Selvom vores produkter er udelukkende vandbaseret, bliver overfladerne aldrig helt gennemblødte. Det er fordi, partiklerne arbejder på et mikroskopisk niveau. 

Hvilke desinfektionsmidler bruger I?
Vi bruger den anerkendte mærke Zoono, som er verdenskendt for sine innovative vandbaserede desinfektionsprodukter. Det helt unikke ved Zoono er deres effekt, der arbejder aktivt efter påføring.

Hvor længe skal personale og kunder vente efter desinficeringen?
Der går ikke lang tid før, I kan vende tilbage til arbejdet. Cirka 10 min.

Skal du forberede noget?
Nej, vores personale skal nok sørge for det hele. De gør selv området klar til desinficering og flytter bl.a. mad eller andre ting, der skal flyttes.

Kontakt os for tilbud

Skal vi desinficere din salon og lokaler? Kontakt os for et godt tilbud.

Tryg på arbejde

Bropharma.dk samarbejder med virksomheder, så du kan gå trygt på arbejde.

Landsdækkende

Vi kører ud i hele Danmark med vores service. Vi kan nemt komme ud til dig.

Effektiv desinfektion i butikker

Vores desinfektionsservice tager ud til butikker, kontormiljøer og andre erhverv med høj smitterisiko. Med en højteknologisk desinficeringssprøjte, dækker vi hurtigt mange m2.

Vi laver overfladedesinfektion med sprøjtemaskiner, der hverken ødelægger eller påvirker møbler, stof eller andre produkter og materialer på området. Vi giver dig et godt tilbud baseret på størrelse og placering.

Overfladedesinfektion ved frisører og tatovører

Vi foretager en komplet overfladedesinfektion i butikker og forretninger, der har brug for ekstra hygiejnetiltag. Det er nemt og hurtigt, og vi rykker ud, når du vil have det. 

Vores desinfektionsservice gør det nemt at være forretningsdrivende. Du kan byde dine kunder og gæster velkommen til rene og desinficerede lokaler.

Er du frisør eller arbejder på klinik?

FÅ ET TILBUD I DAG

Vores team har desinficeringssprøjter, der arbejder i hele rummet og renser alt fra top til tå. Vi vejleder dig og personalet, så I ved, hvordan der fungerer. Har du spørgsmål til udførelse eller behandlingen, er du velkommen til at kontakte os.

Zoono: Den næste generation af antimikrobiel teknologi

Effektiv overfladedesinfektion

Zoono dræber sygdomsfremkaldende bakterier, kappebærende vira og gær.

Aktiv effekt

Den antimikrobielle teknologi efterlader et lag, der binder til overfladen.

Vandbaseret og fri for alkohol

Zoono er det sikre valg i hverdagen. Det er fri for alkohol og vandbaseret, så alle kan arbejde videre efter behandlingen.

Zoono

Oplev en nyskabende desinfektionsserie med Zoono.
Køb Zoono til den daglige beskyttelse til medarbejdere og kunder.

Skal vi desinficere i din forretning?

Udfyld kontaktformularen og vi vender retur