Om os

Hos Bropharma markedsfører og sælger vi de bedste og mest innovative produkter til forbrugerne. Vi tror på naturens helende kræfter – både til at lindre og gøre os raske. Bropharma sætter kvalitet i højsædet og vi samarbejder med ledende specialister og forskere, der bidrager med udvikling, tests og forskning, baseret på evidens og gennemsigtighed.

Sundhed og velvære er ikke en selvfølge, og Bropharma vil gerne gå forrest i kampen mod hverdagens mange udfordringer, specielt når det kommer til en sund og rask krop. Vi slår et slag for de ting vi tit tager for givet – at komme hjem til et rent hjem, hvor man kan føle sig tryg og sikker i sine omgivelser, og at tage på arbejde frisk og veloplagt med gode arbejdsvilkår. Steder hvor folk kan føle sig sikre i sine omgivelser og hvor fokus på sundhed spiller en stor rolle.

Et naturligt valg til sundhed og velvære

Hos Bropharma finder du produkter, der holder, hvad de lover. Det betyder, at vores produkter bliver testet med resultater, der kan dokumenteres. De beskytter og sikrer kroppens velvære. Vores produktgrupper kan bruges af folk i alle aldersgrupper.

Alle produkter hos Bropharma kan købes her på sitet og alt afhængigt af produkttypen, kan de også købes på udvalgte apoteker, helsebutikker og online skønheds- og helsehjemmesider.

Vi samarbejder med virksomheder

Sundhed og velvære er alfa omega, også på arbejdspladsen. Derfor vil vi gerne hjælpe de små og mellemstore virksomheder til bedre arbejdsvilkår i hverdagen. Størstedelen af vores produktkategorier er perfekte supplementer til den overordnede hygiejne på arbejdspladsen.

Tag et kig på vores erhvervsside og lad dig inspirere af de forskellige tiltag, der eliminerer yderligere smitte og sygdom på arbejdet. 

Produkter der holder, hvad de lover

Hos Bropharma finder du et udvalg af produkter, som er testet og dokumenteret, så du kan føle dig sikker i dine valg omkring beskyttelse og forebyggelse af bakterier og vira. Her på siden linker vi til al forskning, dokumentation og tests, som vores produkter har gennemført. Hvis du har spørgsmål til Bropharmas produkter eller vores hjemmeside, kan du kontakte os herunder.

Sådan kontakter du os

Adresse: Frederiksborgvej 23A, 2970 Hørsholm

E-mail: info@bropharma.dk

Telefon: +45 28 11 88 28

CVR: DK38596330

Ansvarsområder

Overdnet ansvar

Maj-Britt Hjort Petersen

Stilling: CEO

E-mail: mh@bropharma.dk

Medicinsk og Regulatorisk ansvarlig

Jim Fielden

Stilling: Medicinsk konsulent

E-mail: jkf@broharma.dk

Hvis du vil vide mere om vores produkter så tilmeld dig her