Spørgsmål og svar

Få svar på dine spørgsmål om Zoono

Zoono

Når Zoono påføres tør hud eller en overflade og får lov til at tørre, efterlader det et lag, der binder til overfladen. Når sygdomsfremkaldende bakterier eller vira kommer i kontakt med en Zoono-behandlet overflade eller hud, så sprænges de med det samme. Lidt på samme måde, som når en nål sprænger en ballon.

Nej. Zoono vaskes ikke af – hverken af huden eller andre overflader. 

Når du bruger Zoono Hånddesinfektion GremFree24, føles hænderne fugtede og bløde. Det vil fungere som en beskyttende handske, der ikke kan mærkes.

Brug Zoono Body produkter (Hånddesinfektion og Femme) til at forhindre overførsel af bakterier og vira via hudkontakt. Vi anbefaler, at du anvender Zoono Hånddesinfektion som en del af din daglige rutine.

Brug Zoono Z-71 Overflade Beskyttelse til at sikre, at vigtige områder hjemme eller på arbejdspladsen holdes bakterie- og vira-fri. Brug den fx. til:

  • Dørhåndtag
  • Stikkontakter
  • Skriveborde
  • Bunden af tasker
  • Vandhaner
  • Arbejdspladsen

Du kan nøjes med at anvende Hånddesinfektion GermFree24 1 gang i døgnet. Zoono er aktiv indtil naturlig exfoliering finder sted. Du kan anvende Zoono så ofte du vil, for at føle dig helt sikker.

Zoono kan bruges af folk i alle aldre – fra børn til senior. Zoono er farveløs, lugtfrie og effektive. Produkterne er dermatologisk testet.

Zoono har været på markedet i New Zealand og Australien i noget tid, men er først i 2020 kommet til Danmark. Produktet er blevet udviklet og testet grundigt inden salget begyndte i New Zealand og Australien – og nu her i Danmark.

Ja. Zoono er blevet testet i akkrediterede laboratorier i New Zealand, Australien, UK, Tyskland, Tyrkiet, Sydafrika og Japan. Du kan læse mere om resultaterne på her. Senest er virkningen ift. Coronavirus også dokumenteret. Test resultaterne viser at vores Zoono Mikrobe Overflade beskyttelse, der indeholder samme teknologi som i Zoono® Hånddesinfektion er effektiv mod feline Coronavirus (det anerkendte surrogat for COVID19).

Vask hænderne grundigt som normalt og tør dem. Fordel derefter 1-2 sprøjt alle steder på dine hænder. Massér skummet ind i hænderne indtil dine hænder er tørre. Produktet virker optimalt, når dine hænder er tørre, da det dermed binder sig til din hud.

Rengør de flader, som du ønsker at spraye. Sørg for at de er tørre, da Zoono binder og virker bedst på tørre overflader. Spray Zoono direkte på overfladen og lad tørre. Når Zoono er tør, virker beskyttelsen.

Zoono-produkterne anvender oprenset deioniseret vand og en antimikrobiel forbindelse.