Kommer snart

Viiral

199,00 DKK

Forebyggende næsespray, 20 ml

der kan forebygge forkølelse, tilstoppet næse og pollen allergi og kan anvendes til både børn (+2 år) og voksne. Viiral er udviklet og produceret i Norge og har i adskillige test vist meget positive resultater, hvilket støttes af vore mange glade brugere.

Køb til venner og familie og opnå rabat:
 1 stk  2 stk  3 stk  4 stk
 199,- 378,- | Spar 20,- 537,- | Spar 60,-  636,- | Spar 160,-
Varenummer (SKU): viiral Kategori:

Beskrivelse

Slip for forkølelse med Viiral næsespray

Ønsker du af undgå forkølelse eller pollen allergi? Eller nyser du ofte eller har sår i næsen? Så skal du prøve Viiral næsespray!

Det helt unikke ved Viiral er, at den anvendes forebyggende mod virus smitte. Derfor kan den ikke sammenlignes med andre næsespray, der som oftest er symtom lindrende.

De fleste almindelige forkølelser skyldes virus. Viiral øger næseslimhindens indhold af Sinalin™ neuraminsyre. Sinalin™ kan forebygge smitte af forkølelsesvirus ved at hindre viruset i at fæstne sig i næse slimhinden. Viiral fugter også næseslimhinden og bidrager til at reducere luftvejs problemer og pollen allergier.
Viiral er udviklet til at forebygge forkølelsesvirus, rense din næse, beskytte slimhinderne mod eventuelle virusser samt tilføre fugt til slimhinderne.

Værd at vide

Uden parabener
Udviklet og produceret i Norge
Ikke testet på dyr
Kan anvendes af veganere
Anvendes til forebyggelse af smitte fra forkølelsesvirus
Beskytter cellerne mod virus
Sprayen fra Viiral er et forskningsbaseret produkt, der er uden parabener, helt naturlig og uden kendte bivirkninger. Viiral har været undervejs i 15 år, hvor forskere tilknyttet Karolinska Instituttet har udviklet og testet produktet.

Resultater

Viiral har igennem flere kliniske tests, påvist yderst positive resultater. Er bl.a. testet hos fly kabine personale, der har høj risiko for at blive smittet med forkølelsesvirus med væsentlig reduktion af sygefravær. Viiral bruges forebyggende mod forkølelse og er udviklet af et ledende forskningsmiljø.

Download Indlægsseddel

Anvendelse af Viiral næsespray:

Børn 2-11 år: 1-2 sprøjt i hvert næsebor - 2 gange om dagen

Børn over 12 år samt voksne: 2 sprøjt i hvert næsebor - 2 gange om dagen

Opbevaring:

Sørg altid for, at toppen af flasken er lukket tæt efter brug. Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for børn.

Ingredienser:

Indeholder Sinalin™ neuraminsyre, 1mg/ml opløst i isotont (0,9%) saltvand (NaCl). Neuraminsyre findes i store mængder bl.a. i flere almindelige fødevarer og menneskeligt modermælk og er dermed kendt af kroppen.

Indhold:

20 milliliter

Ingredienser: Sinalinsyre™ og saltvand.

Leverandør: Bropharma