Zoono Body Hånddesinfektion

Zoono Body Hånddesinfektion skaber et coatinglag, der dræber bakterier og vira i op til 24 timer. Produktet virker fortsat ved håndvask og er dokumenteret effektiv mod coronavirus. 

Zoono Body Hånddesinfektion anvendes bl.a. allerede i skoler og institutioner i New Zealand.

  • Zoono Hånddesinfektion – 50 ML

    49,00 DKK

Effektiv

Zoono Hånddesinfektion er ikke håndsprit. Den virker både aktivt og mere effektivt.

Testet og dokumenteret

Zoono Hånddesinfektion er testet og dokumenteret - også mod COVID-19.

Forbliver aktiv på huden

Zoono Hånddesinfektion virker effektivt på huden, takket være Zoono's coating-teknologi.

Til alle aldersgrupper

Zoono Hånddesinfektion kan bruges af folk i alle aldre - fra børn til seniorer. Produkterne er dermatologisk testet.

Zoono - Det bedste supplement til god hygiejne

Zoono Hånddesinfektion dræber bakterier. Produktet er drøjt i brug og holder derfor længe.

Zoono Body Hånddesinfektion er farveløs, lugtfri og effektiv. Du kan roligt anvende Zoono Hånddesinfektion til hele familien, på arbejdspladsen og til de svage og ældre.

Anvend f.eks. Zoono Body Hånddesinfektion om morgenen som en daglig del af morgenrutinen. Du kan læse mere om Zoono Body Hånddesinfektion’s teknologi, der er succesfuldt testet og dokumenteret mod bakterier og vira – også coronavirus.

Zoono i kampen mod COVID-19

Det er bekræftet at Zoonos teknologi, som findes i Z-71 Microbe Overfladebeskyttelse og i Zoono Hånddesinfektion, er effektiv mod feline coronavirus – det anerkendte surrogat for COVID-19. Det betyder, at Zoono Hånddesinfektion nu er testet og dokumenteret med succes mod den verdensomspændende pandemi.  

Zoono Body Hånddesinfektion er netop en god løsning i jagten på en effektiv desinfektion, da produktet virker aktivt på hænderne idet coating-laget beskytter effektivt. Dette giver perfekte forudsætninger for beskyttelse og forebyggelse for COVID-19. 

  • Testet og dokumenteret mod feline coronavirus (anerkendt surrogat for COVID-19)
  • Dræber bakterier  og kappebærende vira

Zoono er videnskabeligt testet og dokumenteret mod coronavirus. 

Zoono med på arbejde

Zoono Hånddesinfektion er alletiders kollega. Vi skal passe på os selv og hinanden, specielt i den senere tid, hvor COVID-19 har påvirket os alle. 

Hånddesinfektionen kan benyttes på arbejdspladsen. Zoono ligger et usynligt lag på huden, hvilket gør den til en effektiv samarbejdspartner.

Zoonos produkter er velegnet til private virksomheder og offentlige institutioner og steder som f.eks. metro, toge, busser, lufthavne, offentlige toiletter, daginstitutioner, skoler, plejehjem mm. Hånddesinfektionen anvendes i dag bl.a. i London Underground, universiteter og i en lang række virksomheder. 

Zoono Hånddesinfektion er registreret i Danmark og effekterne er testet og dokumenteret internationalt. 

Ønsker I at bestille eller høre mere om, hvordan Zoono kan hjælpe jer, så klik her:

Beskrivelse af Zoono Body Hånddesinfektion

Zoono Body Hånddesinfektion og alle Zoonos andre produkter er intensivt testede og kan beviseligt dræbe en lang række skadelige og sygdomsfremkaldende bakterier. 

I Zoono Body Hånddesinfektion finder du Zoono’s Z-71 Microbe Shield-teknologi, der er blevet testet for en række stammer af coronavirussen – bl.a. feline coronavirus, som er en anerkendt surrogat for COVID-19. Resultaterne viste at teknologien er 99,99 % effektiv mod virussen.

En hånddesinfektion der forebygger og beskytter

Zoono Hånddesinfektion giver dine hænder et beskyttende skjold. Coating-teknologien mærkes ikke på huden, men efterlader blot huden blød og beskyttet. .  

Zoono Body Hånddesinfektion beskytter hele familien, hele dagen!

Alle Zoonos krops- og hudprodukter:

  • Er effektive og virker aktivt på huden
  • Efterlader et usynligt og umærkeligt antimikrobielt skjold
  • Dermatologisk testet
  • Virker beviseligt mod bakterier, kappebærende vira og gær

Ekstra beskyttelse på huden

Du kan ikke mærke Zoono Body Hånddesinfektion i løbet af dagen. Den efterlader dine hænder bløde og beskyttet. Fordi at hånddesinfektionen virker i op til 24 timer, skal du ikke bruge den som en almindelig håndsprit. Du kan nøjes med at bruge den 1 gang i døgnet, men da alle er forskellige, kan det afhænge af din perspiration. Ved udsatte steder eller i risikoperioder kan det anbefales at bruge Zoono Hånddesinfektion oftere. 

Anvendelse

Vask hænderne grundigt som normalt og tør dem. Fordel derefter 1-2 sprøjt alle steder på dine hænder. Massér skummet ind i hænderne indtil dine hænder er tørre. Produktet virker optimalt, når dine hænder er tørre, da det dermed binder sig til din hud.

Du finder mange flere svar på ofte stillede spørgsmål på vores FAQ-side.