Zoono og Covid-19

Testet og dokumenteret mod coronavirus

Skaber et coatinglag på hænder og overflader

Dræber kappebærende vira - passer på dig og dine omgivelser

Zoono er testet og dokumenteret mod COVID-19

Zoono Group Limited (ASX:ZNO) har nu modtaget rapporten fra Laboratoriet, der har foretaget test imod COVID-19. Resultaterne viser at Zoono Mikrobe Beskyttelse, All Purpose, Desinfektionsspray, der indeholder samme teknologi som i Zoono, Body, Hånddesinfektion er effektiv imod feline coronavirus (det anerkendte surrogat for COVID-19).

Selvom Zoono tidligere er testet imod bovine coronavirus (det anerkendte surrogat for MERS) med succes, krævede COVID-19 en ny test. To separate test blev gennemført til EN Standard 14476:2013+A2:2019. Den første test var imod Vaccinia, der er yderst svær at inaktivere, med efterfølgende test imod the internationalt accepterede surrogat for COVID-19, feline coronavirus. EN14476 er den Europæiske Standard, der anvendes til produkter inden for det medicinske område, der inkluderer hygiejnisk håndvask, instrumentdesinfektion, overfladedesinfektion og hygiejnisk håndskrub.

Zoono beskytter mod COVID-19

COVID-19 er en verdensomspændende bekymring. Ikke mindst da den har vist sig at kunne overleve på visse overflader i flere dage. Zoonos produkter er allerede tidligere testet imod en lang række patogener (sygdomsfremkaldende bakterier og vira) for dets virkning og effektivitet. 

Vores to produkter, Zoono Mikrobe Beskyttelse All Purpose Desinfektionsspray og Zoono Body Hånddesinfektion, er blevet testet imod den seneste kinesiske stamme af coronavirus. 

  • Teknologien effektiv mod feline Coronavirus (det anerkendte surrogat for COVID-19)
  • Virker effektivt på overflader 
  • Virker effektivt på huden

Resultater der kan mærkes

Testen imod Vaccinia bekræftede effektivitet på >4Log (mere end 99,99% effektivitet) for Zoono Mikrobe Beskyttelse All Purpose Desinfektionsspray (den samme teknologi, der anvendes i Zoono Body Hånddesinfektion).

Den anden test imod surrogatet for COVID-19, feline coronavirus, er bekræftet effektivt med 4,33Log (mere end 99,99% effektivitet).

Zoono er positive over resultatet, der yderligere bekræfter, at Zoono Teknologi kan være en del af løsningen til at forebygge og beskytte imod spredningen af COVID-19 virus.

Zoonos produkter er produceret med effektivitet i tankerne. De stræber efter at skabe smartere produkter, der skal bruges mindre end almindeligt desinfektionsmiddel. 

Teknologien bag Zoono

Zoono Hånddesinfektion dræber bakterier effektivt, da produktet ligger et beskyttende lag på huden. 

Zoono’s Z-71 Microbe Shield-teknologi er succesfuldt testet og dokumenteret til at dræbe bakterier og vira – teknologien er testet mod feline coronavirus, et anerkendt surrogat til COVID-19, med en 99,99 % effektiv bekæmpelse. 

Hvad er coronavirus?

Coronavira (CoV) er en stor familie af vira, der forårsager sygdomme der rangerer fra almindelig forkølelse til mere alvorlige sygdomme som Middle East Respiratory Sydrome (MERS-CoV) og Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS-CoV). Coronavirus (nCoV eller COVID-19) er en ny stamme, der ikke tidligere har været identificeret i mennesker. Coronavirus er zoonotisk, hvilket betyder at de overføres fra dyr til mennesker. Detaljerede undersøgelser fandt at SARS-CoV var overført fra desmerdyr til mennesker og MERS-CoV fra kameler til mennesker.

Flere kendte coronavira cirkulerer i dyr og har endnu ikke inficeret mennesker. Almindelige tegn på infektion inkluderer respiratoriske symptomer, feber, hoste og åndenød. I mere alvorlige tilfælde kan infektionen forårsage lungebetændelse, akut respiratorisk syndrom, nyresvigt og endda død. Coronavirus giver infektioner i luftvejene. Symptomer kan spænde fra forkølelse til alvorlig lungebetændelse og smitter så vidt vides fra person til person gennem dråber, f.eks. via hoste eller nys, via overflader og gennem kontaktsmitte (håndtryk, via genstande, gelændere, håndtag m.v.).

Hvad er den nye Coronavirus 2019 (COVID-19)?

Den nye 2019 Coronavirus (COVID-19) er en ny stamme af coronavirus, der først blev identificeret under en undersøgelse af et udbrud i Wuhan i Kina. Det er vigtigt at bemærke, at der er forskel på hvor nemt en virus spreder sig fra person til person. Nogle vira er højest smitsomme, mens andre er mindre smitsomme. Undersøgelser pågår løbende for at forstå COVID-19 bedre.

Læs i artiklerne nedenfor, hvordan Zoono er testet 99,99 % effektiv mod coronavirus:

Artikel fra The Sentiment

Artikel fra Small Caps

Artikel fra Eureka Report

Hvor længe overlever COVID-19 på overflader og i luften?

Vi er fortsat igang med at undersøge og forstå COVID-19 bedre. Men foreløbige studier viser, at den levedygtige virus holder sig i live fx. på pap i op til 24 timer, mens den overlevede længst på plast og rustfrit stål, hvor forskere har fundet levende virus i op til 3 døgn (jf. tidsskriftet New England Journal of Medicine 17. Marts).

Jeres sundhed betyder alt for os. Derfor gør vi opmærksom på, at Zoono-produkterne skal anvendes som en komplementær bekæmpelse af kappebærende vira. En dybtgående rengøring og normal hygiejne er derfor altid anbefalingen, hvor Zoono-produkterne derudover tilbyder ekstra beskyttelse i hverdagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev