Vores teknologi – Zoono

Zoono bruger en metode, hvor den bryder cellerne. Det betyder at cellen ikke kan mutere, og det hindrer udviklingen af superbakterier.

Zoono er farveløs og duftfri. Produkterne klistrer og tærer ikke og dræber en lang række sygdomsfremkaldende bakterier, kappebærende vira og mug.

Fastgør sig på overflader

Når du påfører Zoono på en overflade via spray eller forstøvning, efterlader produktet et lag, der permanent fastgør sig til overfladen. Det danner en barriere af positivt ladet mikroskopiske pigge, der fastgør sig til overfladen med molekyler der er antimikrobielle.

De positive, mikroskopiske pigge tiltrækker og trænger igennem negativt ladet smitstoffer og sprænger cellevæggene. Det gør, at smitstofferne opløses med en dræbende effekt. Det unikke lag af molekylære pigge, der via Zoono bliver påført overfladen, virker meget effektivt. Almindelig rengøring kan fortsætte og forstyrrer ikke Zoono-molekylet eller dets antimikrobielle aktivitet.

Zoonos ingredienser

Produkterne fra Zoono bruger rent, deioniseret vand og en antimikrobiel blanding.

“Vi bruger en kvaternær ammoniumforbindelse – disse er almindelige antibakterielle agenter, der findes i produkter som tandpasta, kontaktlinse-produkter, kosmetik og sæbe.

Selvom forbindelserne udspringer fra naturligt sand, så er processen syntetisk.

Vores forretningshemmelighed kan findes i teknologien bag den kvaternære forbindelse, der muliggør at Zoono har en unik effektivitet overfor smittestoffer som bakterier, kappebærende vira og gær”.

Effektivitet og testning

Zoono er i overensstemmelse med regulering på tværs af lande og er godkendt ved PAS 2424, EN13697, EN1276, EN1650 samt mange flere effektivitetstests.

Følgende tests understøtter effektiviteten af Zoono-teknologi.
[Klik på billederne for at se i større format]

Bevist: Forbliver aktivt på huden i 24 timer

Urenset vs. Zoono-renset hænder over 24 timer:

De farvede bjælker indikerer patogen udvikling på urensede hænder.

Note: Praktisk talt ingen udvikling på renset hænder

Bevist på en række patogener på huden

Bevist på en række patogener på overflader

Bevist på en række patogener på teksturer

Resultatsoversigt

Godkendt personale kan få adgang til vores resultater.
Kontakt os på (info@zoono.com) med dine forretnings- eller organisationsdetaljer for at påbegynde NDA-processen.