Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray

 • Zoono Z-71 Mikrobe Overfladebeskyttelse Desinfektionsspray – 150 ML

  79,00 DKK
Bropharma hånddesinfektion

Forbliver aktiv i op til 30 dage på overflader

Zoono Desinfektionsspray virker aktivt på overflader i op til 30 dage. De aktive stoffer vaskes ikke væk med yderligere rengøring .

Kan benyttes i hjemmet og på arbejdspladser

Zoono Desinfektionsspray er vandbaseret og kan bruges i det private, på institutioner og andre arbejdspladser.

Coating-teknologi hindrer bakteriers udvikling

Zoonos unikke teknologi skaber en langtidsvirkende antimikrobiel overflade, der binder sig og derved beskytter mod bakterier og vira.

Zoono overfladedesinfektion skaber tryghed i hverdagen

Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray skaber en langtidsvirkende antimikrobiel overflade – med andre ord, binder den sig til f.eks. gulve og dørhåndtage og forbliver aktiv i op til 30 dage. Sprayen beskytter mod en lang række sygdomsfremkaldende bakterier og virus. Zoono Desinfektionsspray er ideel til hjemmet og arbejdet, hvor man ofte finder mange bakterier og vira. 

Anvend Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray som et supplerende middel til din rengøringsrutine. Teknologien Z-71, der påfører et permanent lag på overflader, er aktivt i op til 30 dage – og selvom du fortsætter med din almindelige rengøring, efter desinfektionssprayen er tør, forbliver den stadig aktiv. 

Zoonos Z-71-teknologi er både testet og dokumenteret mod bekæmpelse af bakterier og vira – tests har bevist, at teknologien er 99,99 % effektiv mod en lang række vira, bl.a. feline coronavirus, et anerkendt surrogat til COVID-19.

Zoono beskytter mod COVID-19

Zoono’s Z-71 Microbe Shield-teknologi er testet 99,99 % effektiv mod feline coronavirus, surrogatet for COVID-19. Resultaterne bekræfter at Z-71-teknologien, som findes i Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray er succesfuld i kampen mod COVID-19. 

Da Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray virker på overflader i op til 30 dage, er den det perfekte supplement til den daglige rengøring og hygiejne.

Zoono gør dig tryg på job

COVID-19 har påvirket tusindvis af jobs på tværs af forskellige brancher, og det er vigtigt igen at føle sig tryg og sikker på arbejdet. God hygiejne og rengøring har aldrig været mere vigtig. 

Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray giver din arbejdsplads en mulighed for at få bugt med størstedelen af bakterier og vira, der sætter sig på steder som dørhåndtage, toiletter og andre berøringspunkter. Desinfektionssprayen er et stort skridt på vejen til at undgå yderligere smitte.

Beskrivelse af Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray

Det helt ekstraordinære ved denne desinfektionsspray er coating-teknologien, Zoono’s Z-71 Microbe Shield, der har en langtidsholdbar effekt.

Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray virker i op til 30 dage på overflader, også med fortsat almindelig rengøring og aktiv brug af området. 

 • Danner et antimikrobielt lag der fastgør sig til overfladen
 • Beskytter mod 99,99 % af bakterier i op til 30 dage
 • Testet mod feline Coronavirus (anerkendt surrogat til COVID-19) med en 99,99 % effektivitet

En helt særlig desinfektionsspray

Brug Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray efter rengøring for en vedvarende bakteriebeskyttelse. Den er universal og komplimenterer din eksisterende rengøring samt holder overflader bakteriefri i op til 30 dage. Leder du efter desinfektion til f.eks. hænder og krop, så er Zoono Body Hånddesinfektion og Zoono Body Femme Personlig Pleje & Desinektion perfekte valg.

Med desinfektionssprayens Z-71-teknologi, er den yderst effektiv, og i modsætning til almindeligt desinfektionsmiddel, forsvinder effekten ikke, når produktet tørrer. Via coating-teknologien kan Zoono Desinfektionsspray bekæmpe bakterier på overfladen i op til 30 dage – og du kan stadig vedligeholde din daglige, normale rengøring, da desinfektionssprayen hverken forsvinder eller vaskes af med den efterfølgende, almindelige rengøring.

Brug på/i:

 • Gulve
 • Badeværelser
 • Døre og dørhåndtage
 • Andre almindelige berøringspunkter
 • Produktion
 • Medicinsk

Anvendelse

Rengør de flader, som du ønsker at spraye. Sørg for at de er tørre, da Zoono binder og virker bedst på tørre overflader. Spray enten Zoono direkte på overfladen og lad tørre. Alternativt kan du spraye på en mikrofiberklud og fordele Zoono med kluden på det ønskede område. Når Zoono er tør virker beskyttelsen. Har du andre spørgsmål om Zoono Mikrobe Beskyttelse All-Purpose Desinfektionsspray kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev