Udgivet i

Husker du af desinficere dit barns legetøj?

legetøj og zoono

Få bugt med bakterierne på legetøjet

De er søde, små, bløde og dejlige, men desværre er de også super gode til at smitte hinanden, især de første leveår. Vi taler selvfølgelig om børn – og forældre er ofte villige til at gå til ekstreme længder for at beskytte dem – men hvordan beskytter man børn mod en virus, man som voksen ikke engang selv er i stand til at beskytte sig mod?

Desinficerer du dit barns legetøj korrekt?

En af de måder, man som forældre kan beskytte sit barn mod smitte, er ved at desinficere legetøjet. Legetøj er nemlig fyldt af bakterier og vira, især det i vuggestuen og børnehaven som bliver delt med de andre børn. Flere test viser, at der gemmer sig utrolig mange bakterier fra savl og snot, og på den måde kan man blive smittet af at dele legetøj. Det samme gælder med legetøjet derhjemme, men med Zoono All-purpose Spray, kan du begrænse rengøringen af alt legetøjet til kun én gang om måneden.

Zoono All-purpose Spray er det perfekte middel til at desinficere dit barns legetøj.

Zoono’s All-purpose Desinfektionsspray er et oplagt valg, hvis man vil sikre sig at bakterier og vira holder sig væk i længere tid. Dette produkt er beregnet til kontaktflader og har en effektiv beskyttelse i op til 30 dage.

Teknologien bag skaber et antimikrobiel lag, der binder til overfladen og beskytter mod en lang række sygdomsfremkaldende bakterier og vira – herunder COVID-19.

Brug den efter rengøring for en vedvarende bakteriebeskyttelse. Den er universal og komplimenterer din eksisterende rengøring samt holder overfladen bakteriefri i op til 30 dage.

Hvorfor kan bakterier være sundt for børn?

Skidt og snavs er sundt for børn, og de har godt af at springe et bad eller to over. Forskning viser nemlig, at der en sammenhæng mellem bakterier og et stærkt immunforsvar, og at det kan forhindre at man udvikler astma, eksem, allergi eller diabetes-1. Forskerne er dog ikke kommet tættere på en årsag til, hvorfor vi har brug for bakterierne.

Der er altså en sammenhæng mellem bakterier og et stærkt immunforsvar – men hvordan får vi det til at hænge sammen i denne tid, hvor vi befinder os i en global pandemi?

Det stadig stigende fokus på bakterier og vira har fået mange af os til at gå i rengøringsvanvid. Selvom det paradoksalt nok kan være sundt for børn at blive udsat for bakterier og vira, befinder vi os i en tid, hvor smitte-kurven igen er begyndt at udvikle sig i den forkerte retning.

Statistikkerne viser, at børn og unge har lettere ved at komme over smitten, men at den kan være utrolig farlig for de ældre, de udsatte og mennesker med helbredsproblemer. Så selvom nogle bakterier kan være givende for børns udvikling, er covid-19 altså undtaget fra denne regel. Hygiejnen har aldrig været vigtigere, og vi kommer lang med sund fornuft.

Fakta om Zoono

  • Zoono er testet og dokumenteret mod COVID-19
  • Teknologien er >99,99% effektiv mod feline Coronavirus (det anerkendte surrogat for COVID19)
  • Virker i op til 30 dage på overflader
  • Virker i op til 24 timer på huden

Nyttige links

Læs også med her

Hvis du vil vide mere om vores produkter så tilmeld dig her