Udgivet i

Tilbage til hverdagen med Covid-19

tilbage til hverdagen

Tilbage til hverdagen

Sommerferieperioden synger så småt på sidste vers for mange danskere, og hverdagen har igen sneget sig ind med sine tidlige morgener, tætte trafik og skemalagte uger. Selvom vi hurtigt får lullet os ind i vores sædvanlige rutiner, kan vi ikke benægte at verden stadig ser ganske anderledes ud, end vi er vant til – og at vi fortsat må tage vores forholdsregler for en tryg og sikker hverdag.

Danmark er så småt vågnet fra sin sommerferie. Covid-19 satte store begrænsninger på alle rejseaktiviteter i år, så en stor del af befolkningen har nydt sine rolige ferieuger i det danske landskab. Det sidste halve år har skabt stor usikkerhed og fortvivlelse, da hverdagens velkendte struktur brat blev sat på pause. Nu hvor ferien er slut, ønsker vi alle, at verden igen bliver normal, men med et stigende smittetal må vi konkludere, at vi desværre er langt fra målstregen – og at det stadig er nødvendigt at gardere sig.

 

Hos Bropharma vil vi gerne hjælpe dig til en større tryghed i hverdagen. Vi refererer altid til Sundhedsstyrelsens anbefalinger og forhandler produkter, der kan supplere de generelle retningslinjer. Bl.a. kan vores langtidsvirkende, desinficerende produkt, Zoono, medvirke til en større tryghed i familien – både derhjemme og på farten. Forsigtighed og forberedelse er nemlig nøgleord, når hverdagen igen banker på.

Sundhedsstyrrelsens anbefalinger

Det kan du gøre for at stoppe smitten med COVID-19:
 
 • Vask dine hænder tit. Brug sæbe og vand eller håndsprit.
 • Hold afstand til personer, der hoster eller nyser.
 • Bær mundbind, når det ikke er muligt at holde fysisk afstand.
 • Undgå at røre dine øjne, din næse eller din mund.
 • Dæk næse og mund med din albue eller et engangslommetørklæde, når du hoster eller nyser.
 • Bliv hjemme, hvis du ikke føler dig rask.
 • Hvis du har feber, hoste og vejrtrækningsbesvær, skal du søge lægehjælp.

Vi skal fortsat være forsigtige

Det kedelige vejr, der blæste igennem det meste af juli, gjorde det nemt for os at blive indendørs og holde social afstand – men Danmark berigede os også med uger, der bød på et fantastisk sommervejr, hvor parker, strande og gågader dagligt tog imod store mængder mennesker. Muligvis som en konsekvens af sommervejrets socialliv ser vi nu et stigende antal smittetilfælde i Danmark – og det minder os om, at covid-19 stadig, i den grad, lever blandt os og kalder på en fornyet tilgang til de forholdsregler, vi bliver nødt til at tage.

 

Situationen i Aarhus minder os om, hvor skrøbelige vi stadig er. Det stigende antal smittede i området betyder bl.a. at de måtte aflyse Aarhus festuge, der ellers skulle have kørt med corona-venlige tiltag, og testteltene i byen har haft svært ved at følge med. Efter en lang sommerferie er toge og busser igen fyldt op, og som følge af den nuværende smittesituation er alle nu forpligtet til at bære mundbind i den offentlige trafik.

 

Vi prøver altså at finde tilbage til normale tilstande, men må erkende, at vi står foran en helt ny hverdag, der sætter fokus på hensyn og forsigtighed. Det kan være en udfordring at være på forkant med potentielle smitterisici, så det er altid en god idé at være opmærksom på Sundhedsstyrelsens anbefalinger og opdateret på de nyeste udviklinger – læs meget mere om deres tilgang til covid-19 her, hvor du også kan få svar på en masse gode spørgsmål om den nuværende situation, og hvordan du forholder dig sikker og forbliver rask.

En hjælpende hånd til tryghed i hverdagen

Efterhånden som familier rundt omkring i landet igen smører madpakker, tager på arbejde og kører til sports- og fritidsaktiviteter, er det helt naturligt at spørge sig selv: Hvordan sikrer jeg min familie en tryg og rask hverdag? Selv i en lille familie kan det være svært at begrænse den sociale interaktion. Vi følger alle sammen gode råd og anvisninger i de offentlige rum, men der kan være behov for supplerende midler.

 

Her kan vi bl.a. henvise til desinfektionsproduktet Zoono, der binder sig til overflader – både som hånddesinfektion og generel overfladebehandling. Som en tro væbner mod hverdagens mange bakterier og vira, virker Zoono også effektivt mod coronavirus. Et af de helt store argumenter for Zoono er teknologiens holdbarhed, der giver et fantastisk supplement til hverdagens hygiejne. Hånddesinfektionen virker i op til 24 timer og den generelle overfladebehandling i op til 30 dage.

 

Med sommeren der går på hæld, bliver det altså tydeligt, at covid-19 bestemt ikke er et overstået kapitel. Vi må tage alle forholdsregler, så vi kan beskytte os selv og hinanden i hverdagens travle uger. Det er nemt at glemme verdenssituationen i et kort sekund, når arbejdet kalder, børnene skal i skole, eller aftensmaden skal købes ind – men derfor skal vi stadig passe på hinanden.  

Fakta om Zoono

 • Zoono er testet og dokumenteret mod COVID-19
 • Teknologien er >99,99% effektiv mod feline Coronavirus (det anerkendte surrogat for COVID19)
 • Virker i op til 30 dage på overflader
 • Virker i op til 24 timer på huden

Nyttige links

Læs også med her

Hvis du vil vide mere om vores produkter så tilmeld dig her